Osteopati

Osteopati är en mjuk och effektiv ‘hands on’ behandling för alla delar av kroppen. Osteopati bygger på färdigheter i anatomi, fysiologi, patologi, holistiskt tänkande, palpation (känsla i händer), teknik och intuition. De flesta upplever en förändring i smärta och spändhet redan efter första behandlingen. Som osteopat arbetar jag med muskler ben och bindväv och särskilt med bäcken, ryggrad och kranium för att korrigera problem i cirkulation och neurologisk kommunikation i kroppen. Behandlingen är individuellt utformad och upplevs vanligtvis som mjuk och behaglig. Osteopati kan hjälpa med många typer av smärt- och hälsoproblem; rygg- och ledvärk, matsmältnings- och luftvägsproblem, kroniska sjukdomar, känslomässiga problem och stress, skador och trauma m.m. Som osteopat arbetar jag alltid med kroppen, aldrig mot den. Jag tar alltid hänsyn till helheten av dig och din hälsa i diagnos och behandling.

Pris: Nybesök 800:- (55 min), Återbesök 700:- (40 min)

 

TRE – Tension & Stress Releasing Exercises

* Tränar eller arbetar du hårt, men hittar inte någon bra avslappning?

* Vill du kunna slappna av, men orkar inte meditera?

* Vill du fördjupa din meditation eller yogautövning?

* Vill du kunna hjälpa dig själv att sova bättre och reducera oro och muskelspänningar?

TRE är en revolutionerande teknik för att släppa fysiska och emotionella spänningar direkt genom kroppen. TRE är en självhjälpsmetod som aktiverar en naturlig stress-release som redan finns inbyggd i ditt nervsystem. Övningen består av en serie fysiska positioner. Den är enkel att lära sig och du kan börja öva direkt på egen hand. Undervisas i grupp och enskilt.

Pris: Nybesök 850:- (75 min), Återbesök 700:- (50 min)

 

Kroppspsykologi

Med mina händer och genom verbal guidning tillåts du att komma i kontakt med de känslor och behov som finns lagrade i din kropp. I kroppspsykologisk behandling får du vila i villkorlöshet, varsam beröring och verbal guidning som hjälper dig att läka, växa och ta nästa steg på din livsresa. Mina händer söker de platser som vill ta emot beröring, som vill veckla ut sig, som ett slumrande barn (en potential, en känsla, en längtan) redo att komma ut och leka. Detta är syntesen av mitt arbete med ett flertal ’hands on’ metoder för att läka känslor i kroppen; Chi Nei Tsang, Original Feeling Touch och Integrerad Respirationsterapi.

Det handlar om att steg för steg kultivera närvaro i kropp och känslor. Det är den närvaron som gör det möjligt för dig att höra kroppens signaler och behov. Det är den närvaron och sårbarheten som möjliggör närhet med andra människor. Det är den närvaron som gör det möjligt för dig att känna glädje, sorg, smärta och förundran – att känna dig levande.

Pris: 800:- (55 min)

Välkommen att boka tid hos Rasmus:
http://salvestockholm.bokadirekt.se

rasmusosteopat web-153 Rasmus Schröder Osteopat D.O.
changesosteopati@gmail.com
www.changesosteopati.se
070-450 28 16

Mer om Rasmus: Rasmus är utbildad Osteopat D.O. vid Stockholm College of Osteopathic Medicine och har flera års erfarenhet av kroppsbehandlingar. Han har särskild expertis inom kroppspsykologi, meditation och personlig utveckling. Det är Rasmus egna erfarenheter av personlig och andlig utveckling som öppnat upp hans intresse för att hjälpa andra människor till läkande. Ordet ”hälsa” stammar från ordet ”hel”. Hur blir en människa hel? Det är en fråga som driver Rasmus både i hans liv och arbete.