BAKGRUND

Marichyasana kopiaUnder de senaste åren har min praktik gått från en mer klassisk typ av Hatha yoga där fokusen läggs på linjerade statiska positioner till en mer dynamisk yoga där fokusen istället är på förflyttningar och rörelser in och från positionerna.

Behovet av ett dynamiskt flöde som tillägg till mer traditionella statiska yogapositioner har växt starkare och starkare inom mig och jag har förkovrat mig genom klasser och workshops där intelligent movement och fascia-främjande rörelse har stått i fokus.

Utifrån detta behov har jag skapat en ny klass som heter Body Mind Flow Yoga, som jag nu lanserar officiellt här på Salve.

VAD

I Body Mind Flow Yoga är embodiment i fokus då vi väver in rörelse i klassisk biomekaniskt baserad Hatha Yoga genom ett organiskt flöde (Flow) där det fysiska (Body) och vår upplevelse (Mind) blir till.

Vi börjar varje klass med en längre somatisk meditation som främjar kopplingen mellan body och mind. Vi låter sen andetaget leda kroppen genom ett organiskt och mjukt rörelseflöde. Genom att lägga vikt på förflyttningarna in och från positionerna uppnår du större kroppsmedvetenhet och du kan låta alla de positiva fysiska kvalitéer som yoga och rörelsen medför, får sprida sig till sinnena.

FOR VEM

Klasserna är strukturerade så att alla kan vara med och inga förkunskaper krävs då jag anpassar varje klass efter deltagarnas individuella förutsättningar. Body Mind Flow passar alla som tycker om och känner dig trygg med de traditionella yogaflöden som Hatha Yoga erbjuder, men, som jag, har gått och längtat efter att integrera större rörelseuttryck i de flödena.

Kom och testa!

Torsdagar: 19.00-20.30 (8 gånger)
Kursstart: Kursen starta den 1 februari men du är välkommen och prova på redan den 25 januari (150 kr betalas med swish eller kontanter).
Pris: 1400 kr 8 veckor. Drop-in i mån av plats 220 kr/klass.
Föranmälan till prova på eller kursanmälan skriv till mig på liviwann@gmail.com eller sms till 070-5131402.
Anmälan och frågor: mail: liviwann@gmail.com

Livia Wanntorp

Livia Wanntorp