Untitled-3FINSK KLASSISK MASSAGE
Den finska klassiska massagen som jag ger är mer djupgående än den svenska massagen. Jag arbetar längs med muskelfibrerna istället för tvärs över. När man har mycket spända muskler behöver man massage
som går på djupet. Då kommer man åt att behandla de djupare musklerna där de flesta har sina besvär. Man kan naturligtvis med samma teknik ge avslappningsmassage till de som önskar en lättare och mjukare behandling.

Finsk massage ökar blodcirkulationen och lymfcirkulationen. Immunförsvaret stärks och massagen motverkar stress. Den har en avslappnande effekt på kroppen och ger en djupare och lugnare andning.
Massage rensar ut slaggprodukter i kroppen och förbättra ämnesomsättningen. Koncentrationsförmågan ökar och vid massage
utsöndrar kroppen ”beröringshormonet” oxytocin. Massagen i sig frigör oxytocin.

• Risken för att bli deprimerad minskar
• Att vi sover bättre, sänker puls och blodtryck
• Den ger bättre matsmältning, kroppen tar lättare upp näring
• Kroppen läker bättre

Massage 60 min 700:-, 90 min 950:-.

huvudhemHEALING
Healing är energi och betyder ”läkning” på engelska.Jag jobbar med hela människan ,det yttre med massagen och det inre med healingen. Healingen återställer balansen mellan ditt sinne din kropp och själ. Jag läser även av din aura.

Ser i mitt inre hur din fysiska kropp mår och även din själ..kan med hjälp av mitt seende hjälpa dig till att komma mer i balans.

Tar alltid hjälp av andevärlden..lyssnar och vägleder för att du ska må bättre! Under en healing behandling är du påklädd..lugn harmonisk musik, inga samtal är alltid ett!
Efter behandlingen samtalar vi hur du upplevde det och vilken information jag fick av din kropp o själ..(och även om tid finns, av dina nära, kära och hjälpare från andra sidan) lämnar inte ute någonting utan är rak och ärlig.

Healing 60 min 700:-

 _151Medial vägledning
Genom Medial vägledning får du hjälp med att få svar på frågor och funderingar.
Har du undringar om din jobbsituation,kärlek eller bostad, eller funderar du på om det finns något annat efter detta jordeliv? Med andevärldens hjälp, mina guider, hjälper jag dig att få svar.

Medial vägledning 60 min 700:-.

Pris: Massage, healing och medial vägledning 700:- /60 min, 950:-/90 min.
Du kan även mixa ett par av dessa behandlingar, ex 30 min massage med 30 min healing.

Ledd Meditation
Jag har ledd meditation som jag får nedkanaliserad. Vill du ge dig själv en stund i nuet, få in mer lugn och ro i kropp, sinne och själ, upptäcka sidor hos dig själv och göra roliga resor i ditt inre?

Boka en meditation med vänner och bekanta. Med eller utan trumma.
Mini 8st och max 12st,själva Meditation tar ca 1 1/2 timme med själva resan/resorna och samtal mellan/efteråt.

Du/ni kan även skrädadarsy dag/kväll enligt önskemål med prova-på-övningar som energi, intution och ledd meditation med eller utan trumma och andekontakt.
Minst 6st max 10st och detta kan ta ca 2 -2 1/2 timme, kostnad 250 kr per/pers.


MerviPNGBokningar görs till Mervi Punkka på 070-4494132 och frågor kan även göras på det nr
eller via info@mervila.se