Yinyoga är en lugn, meditativ form av yoga och där vi håller positionerna under längre tid (3-5 min) och samtidigt är helt närvarande i andningen och kroppen. Vi gör positionerna sittande eller liggande och med hjälp av kroppens tyngd slappnar vi av in i positionen. Musklerna är avslappnade för att man ska komma åt att stimulera bindväv, leder och ligament i höfter, bäcken och ryggslut. Yinyogan påverkar kroppens energikanaler och är ett bra komplement till de mer fysiska formerna av yoga.

Jag börjar varje klass med någon andningsövning och ger en kort introduktion av yinyogan. Klassen passar för alla, erfarna som nybörjare.

Yinyoga hösten 2018

Lördagar kl 10.00-12.00.
Datum:
Pris: 220:-/gång

*   *   *

Anmälan
Kontakta Liv Stavås för frågor eller för att anmäla dig.
Ange namn, mailadress och mobilnummer.
Betala sedan in avgiften på bankgironummer: 484-1599. Skriv ditt namn som avsändare.


Liv Stavås

Mobil: 070-632 60 62
livstavas@hotmail.com
www.jivana.se

Jag har praktiserat yoga sedan 2004 och brinner för att få dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter. Jag lär ut klassisk hathayoga eller yinyoga och jag anpassar mina klasser efter elevernas behov. Alla kan vara med. Lyssna på din kropp och utgå från dina egna förutsättningar.

Jag är certifierad yogalärare hos International Vasishta Yoga Reasearch Foundation och har studerat yoga med olika lärare i Indien och Sverige. Yinyoga har jag studerat med Biff Mithoefer. Läs mer om mig på min hemsida.