Akupressur – akupunktur utan nålar

Klimakteriebesvär, pms, stress,
utmattningssymptom, trötthet,
oro, ångest, värk av olika slag,
matsmältningsproblem, musarm,
astma, allergier, eksem.

Akupressur kan ges i både förebyggande och behandlande syfte och kan hjälpa ovanstående och andra problem. 

Akupressur är en del avTraditionell Kinesisk medicin, som har praktiserats i tusentals Vår kropp har ett energiflöde, Qi, som när det flödar harmoniskt gör att vi mår bra och kroppen är i balans. Obalanser i kroppen översätts till energisyndrom. Utsätts kroppen för stress, ensidig arbetsställning eller andra för kroppen påfrestningar, kan blockeringar uppstå och visa sig på olika sätt, både emotionellt och /eller fysiskt. Akupressur ser till hela människan och orsaken bakom symptomen, den ger en djup avslappning för kropp och själ, och kroppens självläkande förmåga väcks. 

Med fingertopparna trycker akupressören lätt men bestämt på punkterna, utefter kroppen. En mjuk behandlingsform där kroppen sjunker ner i ett avslappnat tillstånd. Behandling sker med kläder på, med fördel mjuka. Hur många behandlingar som behövs är olika beroende på orsak och hur länge obalansen funnits. Första besöket tar oftast 1,5 h då vi går igenom vad du behöver hjälp med.

Akupressur 60 min 690 kr
Prova på 20 min 350 kr

Friskvårdsmassage hjälper till att få igång blodcirkulation, tänjer och mjukar upp spända muskler. Massagen är bra för dig som vill stressa ner eller få en avslappnad och skön behandling.
Friskvårdsmassage helkropp 50 min 670 kr
Friskvårdsmassage rygg 30 min 470 kr

 

Kontakt: Annika energibalans.bokadirekt.se
energi-balans.se 070-300 80 22