Andlig vägledning med Access Bars som verktyg.

Access Bars:

Bars är en stillsam och avkopplande behandling som sätter igång energiflödet i kroppen och snabbt hjälper dig att varva ner och komma djupt i kontakt med dig själv och din inre harmoni, lugn och balans. Bort från oro, stress och negativa malande tankar. Många upplever att tankeverksamheten tystnar, att de sover djupare och bättre samt att deras relationer förbättras avsevärt. Bars används även mot ångest, stress och kronisk värk och är ett utmärkt komplement till samtalsterapi.

Det finns 32 punkter (Bars) på huvudet som lagrar alla tankar och känslor, attityder, beslut och uppfattningar vi har eller har haft om något. Det kan till exempel handla om glädje, tid, medvetenhet, läkning, lugn, kontroll, pengar, kreativitet, kropp, sexualitet. Genom att dessa punkter varsamt berörs hjälper det dig att släppa mönster som hindrar dig från att leva ditt liv mer utifrån ditt hjärtas önskan och potential. Du får tillgång till mer av dig själv, din kropp, din själ och livet. Vad kan vara mer betydelsefullt än det?

En behandling är ca 1 timme och du märker effekt redan efter första behandlingen.

Vägledningen:
Genom behandlingens gång hittar och upplever Stina känslor som sitter fast och det kommer ofta upp bilder eller ord, likt nycklar, som hon delger klienten. När Stina guidat klienten att se, känna och förstå denna blockering, börjar dennes process med att släppa på det som suttit fast där, ofta automatiskt. Ibland är det spänningar kopplade till trauman, som man har burit med sig sedan barndomen. Ibland sådant man samlat på sig senare under livet, beroende på vad man varit med om under livets gång. Oavsett vad, är klienten trygg att gå igenom sina känslor för att kunna släppa taget om dem med hjälp av Stinas mjuka guidning, medkänsla och omtanke.

 

”Stina hjälpte mig komma åt riktigt djupa låsningar, existentiella sådana, och öppnade upp mig o min kropp för vetskapen o känslan av att jag är älskad och hållen. Väldigt stark o fin upplevelse” Daniel E.

”Stina har en finkänslighet och en stark intuition som verkligen hjälpt mig, att kunna se och förändra saker i mitt liv till det bättre. Jag kan varmt rekommendera Stina!” Johan S”

Att få vägledning av Stina är för mig ett sätt att landa och hitta tillbaka till min kärna. Genom Stinas totala tillåtande, träffsäkra och intuitiva vägledning så har jag fått hjälp att våga möta min smärta och mitt obehag.” Marja N.

För mer information om Stina och behandlingen, se www.nuance-guidance.com
Behandlingen är ca 60 min (allt som allt ca 75 min)
Pris: 1100:-
Bokning:
Stina Söderberg 0703-759304 eller nyans.soderberg@gmail.com