Ashtanga betyder åtta delar på sanskrit. Yogarörelserna är en av delarna. De andra sju är vägledning om beteende, moral, andning och gradvis fördjupning av meditation för att till sist uppnå samadhi – upplysning. Ashtangayogan är kraftfull och har många positiva effekter för kroppen – förutom balansen får du ökad smidighet, styrka och bättre hållning. Samtidigt lugnar du sinnet.

Under den här kursen lär vi oss ashtanga yogans sekvens och serie av yogapositioner, eller asanas som det kallas på sanskrit, och flödar mellan dem med hjälp av andningen.

Klassen består av solhälsningar, stående positioner och sittande positioner och avslutas alltid med avslappning och vila.

Klassen är till för dig som är ny till ashtanga yogan och vill lära dig grunderna. Inga förkunskaper krävs. Positioner går att modifiera vid behov.

6 ggr
Onsdagar 19/4-31/5 
Ashtanga Yoga Grundkurs 17.30-18.45
Pris: 1250kr

Lärare: Jasmin Hedlund har praktiserat yoga i över 12 år och undervisat just ashtanga yoga sedan 2015. Jasmin arbetar även med Ayurveda, håller i föreläsningar och tidigare hälsorådgivning och massager.

Anmälan sker till Jasmin Hedlund på healthbyjasmin@gmail.com
Betalning sker via faktura med 30 dagars betalningsvillkor. Fakturan kommer i samband med anmälan. Anmälan är bindande.