Tantramassage är en mycket unik och utvecklande behandling där vi använder oss utav kroppens egen inneboende energi för att rena kroppens energikanaler och släppa på blockeringar. Det är egentligen mer en resa inåt än en massage, men massagen är verktyget som tar dig inåt.

Vi jobbar med två olika sorters energier. Prana som är vår livsenergi och Ojas shakti som är vår sexuella energi. Behandlingen syftar till att jobba upp energin till dina högre chakran. Detta kan leda till ett mer öppet tillstånd med mental klarhet, nya insikter och ett mer spirituellt sätt att se på livet. Tantramassage är en fantastisk behandling som kan förändra hur du ser på ditt liv.

En tantrisk massage passar även dig som har genomgått en prostataoperation och som har fått skadade nervtrådar efter operationen.
Du som har ett lite mer terapeutiskt behov utav massagen kan dessutom välja att boka en lite längre session.

Du kan även boka in dig tillsammans med din partner för att lära dig enkla tantriska beröringstekniker och för att få tips på praktiska övningar för att komma varandra närmare.
Innan du bokar in dig vill jag att vi har ett samtal. Det finns vissa saker jag behöver veta om ditt allmäntillstånd, och lite frågor jag behöver ha svar på. Dessutom har jag ytterligare information om behandlingen som vi tar muntligt.

Varmt välkommen att skicka ett sms eller ring mig på
076 100 70 21.
Med värme / Radhika Svensson.