Untitled-3

Hälsorådgivning och behandling för din mage.

Hur mår din mage?

Jag heter Radhika Svensson och arbetar här på Salve med hälsorådgivning och behandlingar för din mage. Jag är i grunden utbildad naturterapeut, massör och ayurvedisk hälsorådgivare samt yoga och meditations lärare.

På en hälsorådgivning hos mig får du berätta om ditt liv, din vardag och dina magbesvär.

Syftet med rådgivningen är att du med enkla och naturliga metoder och en livsstil som passar för just din mage ska få de verktyg du behöver för att förbättra din mages hälsa. Magen är så viktig! När magens hälsa vacklar, vacklar även livet. Råden som du får med dig kan bestå utav tips på yoga övningar, andnings träning, kostrekommendationer, örter och näringstillskott, samt övriga livsstils råd. Råden kommer att hjälpa dig att fördjupa kontakten med dig själv igen och på så sätt även fördjupa kontakten med din mage. Du kommer att lära dig att lyssna inåt och du kommer att börja höra vad kroppen berättar för dig. Kroppen älskar dig, och den vill hjälpa dig att läka. Ibland behöver den lite extra hjälp på traven bara. Det är inga konstigheter. Det behöver vi alla ibland!

Jag finns här för dig och hjälper dig att hitta tillbaks till glädjen och kraften i magen!

Jag erbjuder följande:

1. Hälsorådgivning – där du får berätta mer om din livsstil och din mage. Du får individuella råd för att förbättra och på sikt förhoppningsvis läka ut dina besvär.

2. Chi Ne Tsang – Taoistisk magmassage – En väldigt avslappnande och samtidigt djupt terapeutisk behandling av dina tarmar och inre organ.

3. Renande värme behandling – En djupt renande och jordande Ayurvedisk behandling där du ligger med en varm oljekompress över buken samtidigt som vader och fötter masseras.

4. Chakra Basti – En damm med varm ört medikerad olja placeras över solarplexus och magen. Oljan tränger in i tarmarna och smörjer och läker. Behandlingen avslutas med massage över magen. Säljs som tre behandlingar i följd. Fler behandlingar i följd rekommenderas för att nå ett djupare resultat. 

Obs! Ät inga stora måltider tre timmar innan behandling!

Bokningar: Radhika Svensson
info@kaivalya.se

 

Du kan kontakta mig direkt eller boka via https://www.bokadirekt.se/places/kaivalya-salve-h%C3%A4lsocenter-35553
Marie Radhika Svensson Telefon: 0761-007021 info@kaivalya.se
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *