Kati Basti – 3 behandlingar 45 min, 1800 kr. 

Kati Basti är en mycket behaglig och avslappnande behandling för ländrygg och bäcken och lindrar värk och stelhet i detta området.En damm placeras över ländryggen och fylls med varm örtmedikerad olja. Kroppen tar till sig dessa välgörande örter och oljor som värmer och smörjer muskler, skelett, och nerver. Behandlingen avslutas med en skön massage över behandlat område för att få i gång cirkulationen och stärka nervsystemet.En behandling som passar dig som under en längre tid haft problem med värk och stelhet i bäcken och ländrygg. Säljs som paket om tre behandlingar. Varje behandling tar 45 minuter. En behandling i veckan i minst tre veckor rekommenderas, alternativt några behandlingar i tätare följd om behov finns.

 

Vrukka Basti – 3 behandlingar 45 min 1800 kr.
Vrukka Basti är en mycket avslappnande och stärkande behandling för binjurar och njurar. En damm med varm örtmedikerad olja läggs över ryggen och binjurarna.Kroppen tar till sig oljorna och vitaliserar och stärker binjurarna. Behandlingen avslutas med en skön massage över området för att få i gång cirkulationen.Har du under en längre period varit utsatt för stress så har kroppen producerat adrenalin och noradrenalin på högvarv och till slut så orkar de inte mer och du blir då som följd utmattad.Detta är en fin behandling för att på lite längre sikt stärka binjurarna och bygga upp kroppens ork och energi igen.Säljs som ett paket om tre behandlingar. Varje behandling tar 45 minuter och du rekommenderas att komma 1 gång i veckan under minst 3 veckors tid gärna längre, beroende på ditt tillstånd.
                                        

Chakra Basti – 3 behandlingar 45 min 1800 kr.
Chakra Basti är en underbart avslappnande och läkande behandling för dig med mag & tarm besvär.
En damm med varm ört medikerad olja placeras över solarplexus och magen. Oljan tränger in i tarmarna och smörjer och läker. Behandlingen avslutas med massage över magen.

En behandling för dig med olika mag & tarm besvär, såsom IBS, förstoppning och gaser. Behandlingen kan också lindra vid mensvärk och molande värk i ländryggen vid mens. Behandlingen kan också lindra oro och ångest relaterat till magen och den stressen som kan komma utav att magen inte är i form.

Behandlingen säljs som ett paket med tre behandlingar. Varje behandling är 45 minuter och rekommendation är 1 behandling i veckan under minst tre veckors tid.