BODY&MIND BEHANDLING
Vid första besöket gör vi en kroppsanalys och en enklare kartläggning av kost, motion, sömn och stress i vardagen. Därefter lägger vi gemensamt upp en plan med långsiktiga samt kortsiktiga mål utefter behov och önskemål. Mitt mål med behandlingen är att via de verktyg, tekniker och den erfarenhet jag har, hjälpa och stödja dig som söker en genomförbar och hållbar förändring i vardagen. Jag vänder mig till dig som är längtar efter och är villig att släppa taget om det som inte längre fungerar för att välkomna och släppa in det som fungerar och leder till ökad livsenergi, livsglädje och livslust.

Exempel på olika tekniker jag använder mig av i en Body & Mind behandling är bl.a.
Strain Counter Strain
Revolving
Dynamit massage
Manipulationer
Muskulering
Longering
Lymfmassage
Taktil behandling
Healing
Energimassage
Mindfulness övningar
Stressreducerande meditationer
Samtal
Priser 1500:- / 1100:-  (120min/90min)

Oldoz web
Oldoz Javidi- Body&Mind terapeut
tel. 072-3075547
oldozjavidi@hotmail.com
www.oldozjavidi.com
Jag är utbildad medicinsk massageterapeut och lymfmassör samt lärd och tränad inom mindfulness, healing, energimassage och release av muskelminnesspänningar.
Jag arbetar utifrån ett helhetsperspektiv av kropp, själ och sinne då jag utgår från att allting hänger ihop, från topp till tå, inifrån ut och utifrån in.
Välkommen att kontakta mig om du har frågor om de olika behandlingar eller vill göra din bokning per telefon eller mail.