Gravidmassageblåblommor
Den stora påfrestningen en graviditet innebär för kroppen, gör att många muskler som vanligtvis inte alls är spända, nu ömmar och är hårda. Speciellt utsatt är ryggen eftersom den, till stor del, parerar tyngden av den växande magen. Som en följd av spänningarna kan man uppleva sömnsvårigheter och sämre rörlighet i sin vardag.

Att få massage under graviditeten ger inte bara mjuka och smärtfria muskler utan bidrar även till ökad utsöndring av det berömda avslappningshormonet oxytocin. Oxytocinet motverkar stress och ökar läkningen i kroppen och dessutom ger det en upplevelse av lugn, något som brukar vara synnerligen välkommet under en graviditet.

Är du orolig inför förlossningen?
Mental träning kan vara ett ovärderligt verktyg som gör att du möter förlossningen med lugn och tillförsikt. Träningen ger en ökad kroppskännedom och de avslappningsövningar som du lärt dig ger dig en möjlighet att, fri från rädsla, vara närvarande i förlossningen fullt ut.

Den mentala träningen har du sedan nytta av i resten av ditt liv.

Jag är mitt i en utbildning till licensierad mental tränare och erbjuder, som ett led i den, en möjlighet till privata sessioner. Vi träffas 6 gånger med två veckors mellanrum. Priset är starkt reducerat: 1600 kr ink. Moms och varje session är 50 minuter.

Pris:
Massage 60 min 650 kr
Vid köp av 5 behandlingar, 600 kr/gång.
Massage 30 min 350 kr
Helkroppsmassage 75 min 850 kr
Coaching, mental träning50 min, 550 kr

Du kan boka din behandling genom att kontakta Mimmi direkt eller boka direkt här ( klicka på länken under).
http://salvestockholm.bokadirekt.se

empl70Mimmi Hammar
Mobil:070-5875058
mimmi.hammar@gmail.com
www.lupino.se

Jag är utbildad vid Europeiska Massaga Akademin samt vid Idrotts Medicinskt Centrum i Malmö och går just nu utbildning till Mental Tränare vid Ledarhögskolan (rektor Lars-Eric Uneståhl).