HEALING + GUIDAD MEDITATION
Healing kan anses vara ganska kontroversiellt. Ordet i sig betyder ”läkning” och det behöver egentligen inte vara mer komplicerat än så. Det är en form av behandling som sker via energierna i och omkring våra kroppar där tekniken bl.a. leder till ökad blodgenomströmning som stärker kroppens egen läkningsförmåga. Under en healingsession är patienten påklädd och ligger eller sitter i en avslappnad position. Terapeuten arbetar med att balansera energierna, låsa upp där det låst sig och stärka där det är svagt. Under behandlingen når man en djup avslappning och efteråt känner man sig ofta ”lätt i kroppen” och rofylld i sinnet.
Sessionen inleds med en guidad meditation för att lättare nå avslappning och släppa taget om tankar, oro och stress.
1200:-/900:- (90min/60min)

Oldoz webOldoz Javidi- Body&Mind terapeut
tel. 072-3075547
oldozjavidi@hotmail.com
http://www.oldozjavidi.com
Jag är utbildad medicinsk massageterapeut och lymfmassör samt lärd och tränad inom mindfulness, healing, energimassage och release av muskelminnesspänningar.
Jag arbetar utifrån ett helhetsperspektiv av kropp, själ och sinne då jag utgår från att allting hänger ihop, från topp till tå, inifrån ut och utifrån in.
Välkommen att kontakta mig om du har frågor om de olika behandlingar eller vill göra din bokning per telefon eller mail.