blåblommorMassageterapi (behandlande massage) – det bästa som finns

Om alla människor fick regelbunden massage skulle vi definitivt må bättre, bli mer avslappnade, ha mindre ont, slippa huvudvärk, sova bättre… Efter många år som massageterapeut och tusentals behandlingar vet jag vilket fantastiskt redskap massagen är. Jag gör individuellt anpassade behandlingar där vi tillsammans kommer överens om vad just du behöver – tuff, djupgående muskelbehandling, avslappning för kropp och själ, behandling av ett specifikt problem eller kanske en kombination av allt.

Zonterapi – fascinerande behandlingsmetod

Zonterapi är en urgammal behandlingsmetod, som bygger på att alla organ och kroppsdelar finns representerade i fötterna. Genom att behandla de zoner som representerar de delar av kroppen som orsakar problem stimuleras kroppen till självläkning. Behandlingen kan kompletteras med öronakupunktur för förstärkt effekt. Allergi, huvudvärk/migrän, magproblem, sömnproblem och hormonella obalanser är exempel på sådant som kan behandlas med zonterapi. Men man behöver inte ha ett specifikt problem. Alla mår bra av zonterapi!

Kognitiv terapi – ta makten över dina tankar och känslor

Kognitiv terapi är en praktiskt inriktad samtalsform där ditt sätt att tänka, känna och handla står i fokus. Från tidig barndom formas dina mönster utifrån hur du blir bemött och vad du är med om. Man kan säga att dina erfarenheter skapar de ”glasögon” genom vilka just du ser på dig själv och din omvärld. Ibland skapas mönster som inte fungerar så bra och som leder till problem såsom stress, ångest och svårigheter att relatera till andra. Tillsammans hjälps vi åt att reda ut hur just du reagerar och vad som påverkar dig. Vi samtalar om nuet, men tar ofta hjälp av din livshistoria för att ta reda på varför du reagerar som du gör. Förhoppningsvis leder det till att du lär dig hantera ditt liv på ett sätt som får dig att må bättre.

Utbildning:
Massageterapeut (2004), Axelsons Gymnastiska Institut
Zonterapeut (2006/2007), Axelsons Gymnastiska Institut
Kognitiv psykoterapi (2008-2011), Contar utbildning
ICF-certifierad coach, Akademi Coachstjärnan (pågående)

Kurser:
Basmedicin steg 1
Grundkurs akupressur
Öronakupunktur
Medicinsk fibromassage
Reiki steg 1

Maria öhlen web Maria Öhlén
maria@salvestockholm.se
073-9850237

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *