LYMFMASSAGE
Lymfmassage har använts sedan 1930-talet att rena kroppen från gifter och främja bättre hälsa. Det är en lätt form av massage som används för att rena lymfkapillärerna strax under huden, där de flesta kapillärer finns.
Utöver rengöring av kroppen stärker det immunförsvaret och ökar blodflödet.
Lymfmassage är en mycket användbar teknik vid behandling av fibromyalgi, kronisk trötthet, sömnlöshet och andra sömnproblem. Det hjälper även mot artrit, irriterad tarm och andra matsmältningsproblem, samt bihåleinflammation.
Metoden används också för att effektivt minska svullnad runt skadade områden efter bl.a. operations ärr då det leder till snabbare läkning, men även för att behandla härdad vävnad som orsakas av ett tidigare ärr eller andra skador.
Lymfmassage i ansiktet ger en friskare och klarare hud och kan förbättra hudproblem som akne.
Kontinuerlig lymfmassage hjälper effektivt mot värk, smärtor, skador och kroniska tillstånd, samtidigt som det ökar välbefinnandet och förbättrar utseendet.
Priser 1200:-/900:- (120min/90min)

Oldoz webOldoz Javidi- Body&Mind terapeut
tel. 072-3075547
oldozjavidi@hotmail.com
http://www.oldozjavidi.com
Jag är utbildad medicinsk massageterapeut och lymfmassör samt lärd och tränad inom mindfulness, healing, energimassage och release av muskelminnesspänningar.
Jag arbetar utifrån ett helhetsperspektiv av kropp, själ och sinne då jag utgår från att allting hänger ihop, från topp till tå, inifrån ut och utifrån in.
Välkommen att kontakta mig om du har frågor om de olika behandlingar eller vill göra din bokning per telefon eller mail.