Osteopati

  • Har du smärta, stress eller spänningar i din kropp?
  • Söker du en behandling med djup och helhetssyn?

Osteopati är en mjuk och effektiv ’hands on’ behandling för hela kroppen. Som osteopat arbetar jag alltid med kroppen, aldrig mot den. Jag bedömer och behandlar spänning och funktion i leder, muskler och bindväv – med fokus på bäcken, ryggrad och kranium. Osteopati är ett självständigt medicinskt system som kan hjälpa vid många typer av smärt- och hälsoproblem. De flesta upplever en förändring i smärta och spändhet redan efter första behandlingen.

Pris: Nybesök 850:- (55 min), Återbesök 750:- (40 min).

TRE – Tension & Stress Releasing Exercises

  • Tränar eller arbetar du hårt, men hittar inte någon bra avslappning?
  • Vill du kunna slappna av, men orkar inte meditera
  • Vill du fördjupa din meditation eller yogautövning?
  • Vill du kunna hjälpa dig själv att sova bättre och reducera oro och muskelspänningar?

TRE är en revolutionerande teknik för att släppa fysiska och emotionella spänningar direkt genom kroppen. TRE är en självhjälpsmetod som aktiverar en naturlig stress-release som redan finns inbyggd i ditt nervsystem. Releasen aktiveras genom en serie fysiska övningar. Det är enkelt att lära sig och göra på egen hand. TRE undervisas både enskilt och i grupp som workshop. Titta på videor om TRE på www.changesosteopati.se/tre. Anmäl intresse för workshop på: changesosteopati@gmail.com

Pris: Enskild session 850:- (55 min)

 

Kroppspsykologi

I kroppspsykologisk behandling får du en mångfacetterad vägledning till känslomässigt läkande genom kroppen. Behandlingen innehåller samtal, övningar och ’hands on’ behandling. Det handlar om att steg för steg kultivera närvaro i kropp och känslor, vilket utgör grunden för läkande. Det är också den närvaron som gör det möjligt för dig att höra kroppens signaler och behov.

Genom beröring och verbal guidning hjälper jag dig att läka blockeringar, stärka din energi och utveckla din kroppskännedom. Och med övningar, meditation och samtal hjälper jag dig att utveckla och läka dig själv. Min ’hands on’ behandling i kroppspsykologi är syntesen av mitt arbete med ett flertal metoder; Osteopati, Chi Nei Tsang, Original Feeling Touch och Integrerad Respirationsterapi. Syftet med kroppspsykologisk behandling är att att hjälpa dig att läka, växa och ta nästa steg på din livsresa.

Pris: 850:- (55 min)

Välkommen att boka tid hos Rasmus:
http://salvestockholm.bokadirekt.se

rasmusosteopat web-153 Rasmus Schröder Osteopat D.O.
changesosteopati@gmail.com
www.changesosteopati.se
070-450 28 16

Mer om Rasmus: Rasmus är utbildad Osteopat D.O. vid Stockholm College of Osteopathic Medicine, har flera års erfarenhet av kroppsterapi och särskild expertis inom kroppspsykologi och personlig utveckling. Rasmus egna erfarenheter av personlig och andlig utveckling öppnade upp intresset för att hjälpa andra att läka. I Rasmus filosofi är går den inre och yttre läkningen hand i hand. Han erbjuder en bred och djup behandling för kroniska och akuta besvär likväl som för utveckling och förebyggande.

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *