Rosenmetoden – en terapeutisk behandling som kan
revolutionera ditt välbefinnande och hjälpa dig att nå en ny nivå av inre balans och självmedvetenhet.
Tänk dig att kunna släppa taget om den fysiska och emotionella spänningen som tynger ner dig i vardagen. Med Rosenmetoden kan du uppleva en frigörande resa där du blir medveten om de djupt rotade mönster och känslor som kan vara lagrade i din kropp. Genom att släppa på fysiska spänningar och gamla emotionella blockeringar kan du uppleva en dramatisk minskning av stress och en ökad känsla av lugn och avslappning. Rosenmetoden hjälper dig också att öka din självmedvetenhet och personliga tillväxt genom att låta dig utforska och förstå de känslomässiga och psykologiska mönster som kan ha påverkat ditt liv negativt.
Genom en kombination av skonsam beröring, försiktiga rörelser och öppen dialog skapar jag en trygg och stödjande miljö där du kan utforska och befria dig från begränsande spänningar.
”Spänningen i kroppen är den historia du inte kunde berätta.”
Marion Rosen
Jag förstår att din hälsa och välbefinnande är av största vikt för dig och jag garanterar därför en behandling som passar dina individuella behov och mål, självklart med respekt för din integritet. Varje session är utformad för att ge dig en unik och personlig upplevelse av helande och förnyelse.
Ge dig själv gåvan av Rosenmetoden och upptäck den fantastiska kraften i att skapa harmoni mellan kropp och sinne för en mer balanserad och levande tillvaro. Välkommen att kontakta mig idag för att boka din första session.
l

”Den här metoden handlar om förändring – från den person du tror att du är till den du verkligen är”
– Marion Rosen

Pris: 900:- (60 min)

Du kan boka din behandling genom att kontakta Ulf.

 

Ulf Lindgren
Mobil: 0709-409 565
ulf@salvestockholm.se