Untitled-4SHAMANHEALING

Grunden i den typ av shamanhealing som jag ger är Illuminationer. Denna behandling går ut på att rensa bort känslomässiga och/eller nedärvda obalanser i form av tung energi från vårt energifält, auran. Detta sker via våra sju chakran. Om denna tunga energi får vara kvar kan den orsaka fysiska eller mentala problem. Illuminationer återställer ett fritt energiflöde i våra kroppar, vilket gör att en helandeprocess som bl a kan leda till personlig utveckling, kan påbörjas. Under behandlingens gång syns även om det finns kristalliserad energi som behöver rensas eller om en Soul Retrieval behöver göras. Vilka metoder som används i en behandling är individuellt.

Pris: 1050 kr (ca 90 min)

KOMBINERAD BEHANDLING, AKUPUNKTUR OCH MASSAGE

Akupunktur och massage kan var och en på sitt sätt minska stress och öka energiflödet i kroppen så att kroppens egen läkande förmåga kan aktiveras. Finns det inte ett fritt flöde kan olika typer av obalanser, som orsakar problem, uppstå. Jag ger en kombinerad behandling där akupunktur och massage ingår. Allt utifrån vad varje person behöver här och nu.

Pris: 750 kr (60 min)

DoTERRA ETERISKA OLJOR

Eteriska oljor har använts i alla tider och de finns naturligt iss alla växter. De skyddar växten mot skadeinsekter och är även livgivande. Det är bl a ur växtens blad, blommor, rötter, frön, skal och kåda som eteriska oljor utvinns. Eteriska oljor har många olika användningsområden. De vanligaste egenskaperna är att de är lugnande, stärkande, återuppbyggande, minskar stress och stärker immunförsvaret. De flesta är även antibakteriella och antivirus.

Jag är återförsäljare av doTERRAs terapeutiska oljor. 

Jag har givit behandlingar sedan 1990. Jag började med massage, zonterapi och akupunktur, nu arbetar jag, sedan 2002, även med shamanhealing som jag lärt av Alberto Villoldo, The Four Winds, och Qéros från Peru.

Mer information hittar du på www.shamanhealing.se. Varmt välkommen att höra av dig till mig för att boka tid eller om du har frågor!

AnnMarie bild webAnnMarie Jacobsson
Telefon: 076/2113740
E-mail: annmarie12@outlook.com.
Hemsida: www.shamanhealing.se