Untitled-4

SHAMANHEALING

Grunden i den typ av shamanhealing som jag ger är Illuminationer. Denna behandling går ut på
att rensa bort känslomässiga och/eller nedärvda obalanser i form av tung energi från vårt energifält, auran. Detta sker via våra sju chakran. Om denna tunga energi får vara kvar kan den orsaka fysiska eller mentala problem. Illuminationer återställer ett fritt energiflöde i våra kroppar, vilket gör att en helandeprocess som bl a kan leda till personlig utveckling, kan påbörjas.
Under behandlingens gång syns även om det finns kristalliserad energi som behöver rensas eller om en Soul Retrieval behöver göras. Vilka metoder som används i en behandling är individuellt.

Pris: 1 050 kr (80-90 min)

 

KOMBINERAD BEHANDLING, HEALING OCH ZONTERAPI

Detta är en mycket grundande och djupt rogivande behandling. Både healing och zonterapi kan var och en på sitt sätt minska stress och öka energiflödet i kroppen så att kroppens egen läkande förmåga kan aktiveras. Finns det inte ett fritt flöde i kroppen kan olika typer av obalanser, som orsakar problem, uppstå. Den zonterapi jag ger är en lugn och skön fotmassage där kroppens olika delar och organ stimuleras via punkter på och under fötterna. Healing är läkande genom energitillförsel och jag fungerar som kanal för denna energi som förmedlas via mina händer. Jag ger en kombinerad behandling med healing och zonterapi där även essentiella oljor kan ingå om man så önskar. Allt utifrån vad varje person behöver här och nu. 

Pris: 750 kr (60 min)

 

DoTERRA, ESSENTIELLA OLJOR

Essentiella oljor har använts i alla tider och de finns naturligt i alla växter. De skyddar växten mot skadeinsekter och är även livgivande. Det är bl a ur växtens blad, blommor, frön, skal och kåda som dessa oljor utvinns. Essentiella oljor har många olika användningsområden även för oss människor. De vanligaste egenskaperna är att de är lugnande och rogivande, stärkande, återuppbyggande, minskar stress och stärker immunförsvaret. Många är även antibakteriella och antivirus. 

 

Jag är återförsäljare av doTERRAs terapeutiska oljor.

Jag har givit behandlingar sedan 1990. Jag började med massage, zonterapi och akupunktur. Sedan 18 år ger jag olika typer av healing, bl a shamanhealing som jag lärt av Alberto Villoldo, The Four Winds, och Qéros från Peru. 

Mer information hittar du på www.shamanhealing.se. Varmt välkommen att höra av dig till mig för att boka tid eller om du har frågor! 

 

AnnMarie bild webAnnMarie Jacobsson
Telefon: 076/2113740
E-mail: annmarie12@outlook.com.
Hemsida: www.shamanhealing.se

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *