TAKTIL MASSAGE
Taktil behandling innebär avslappning på djup nivå, där värme och närhet är nyckelorden. Det utförs som mjuk och långsam massage i form av strykningar på huden och stillhet. Respekt, omtanke och lyhördhet gentemot individens integritet är avgörande.
Vid beröring och massage ökar hormonet oxytocin i kroppen, ett ämne som är känt för att sänka blodtrycket och minska nivån av stresshormoner i kroppen.
Taktil behandling rekommenderas för all slags välbefinnande, men framför allt gör det stor nytta för att minska oro, stress och/eller smärta och tillämpas ofta vid sömnproblem och utbrändhet.
Priser 1200:-/900:- (120min/90min)

STRAIN & COUNTERSTRAIN, SCS
SCS är en osteopatisk teknik (icke smärtande manuella behandlingar av hela nervsystemet) och en metod där terapeuten placerar muskeln i ett avslappnat och smärtfritt läge så att spänningar kan behandlas utan att orsaka ytterligare smärta. Genom att förlägga den traumatiserade muskeln i ett smärtfritt läge skickas signaler från den spända/ömma punkten till hjärnan med information om att ”faran är över” muskeln kan slappna av. Hjärnan svarar med att släppa på spänningen i vävnaden och återgå till det ”normala”.  För att effekten ska bli bestående behöver terapeuten hålla kvar patienten i ett smärtfritt läge i 90 sekunder, därefter väldigt sakta föra tillbaka muskeln till ursprungsposition, utan att patienten själv aktiverar muskeln.  SCS är en utmärkt teknik att använda sig av vid behandling av de djupa vävnader som massage inte kan påverka och vid akuta tillstånd som nackspärr och/eller ryggskott. SCS används också vid skador/problemområden där symtomen inte har blivit bättre efter tidigare massagebehandlingar.
Priser 1200:-/900:- (120min/90min)

SMÄRTREDUCERANDE BEHANDLING
En behandling främst utvecklad för fibromyalgi patienter samt personer med kronisk värk och smärta i kroppen. Behandlingen är en sammansättning av lymfmassage, SCS och taktil behandling.
Priser 1200:-/900:- (120min/90min)

Oldoz webOldoz Javidi- Body&Mind terapeut
tel. 072-3075547
oldozjavidi@hotmail.com
http://www.oldozjavidi.com
Jag är utbildad medicinsk massageterapeut och lymfmassör samt lärd och tränad inom mindfulness, healing, energimassage och release av muskelminnesspänningar.
Jag arbetar utifrån ett helhetsperspektiv av kropp, själ och sinne då jag utgår från att allting hänger ihop, från topp till tå, inifrån ut och utifrån in.
Välkommen att kontakta mig om du har frågor om de olika behandlingar eller vill göra din bokning per telefon eller mail.