fötterwebsalveKundaliniyogans kroppsställningar är lättillgängliga och kan utföras av alla. De är utformade för att ge både fysisk och psykisk stabilitet. Rörelser och ställning kombineras med pranayam (andningsövningar) och mantran för att på ett kraftfullt sätt skapa balans i både kropp, själ och sinne.

Hösten 2018

KUNDALINIYOGA
Under den här kursen kommer du att få delta i pass (kriyan) med olika syften: t.ex: att öka energiflödet, stilla tankarna, förbättra kommunikationsförmågan, förstärka immunförsvaret och nervsystemet, balansera hormonsystemet, skapa en bättre känslomässig balans. Alla klasser innehåller fysiska övningar, pranayam (andningsövningar), meditation, djupavslappning och ibland mantrasång.

Kursen är en spännande resa där du får komma i kontakt med din inre kärna, det sanna jag som alltid finns i dig. Kundaliniyogan hjälper dig att bli fri från yttre påverkan som kan belasta och hindra dig att leva livet fullt ut.

Klassen passar utmärkt för både nybörjare och mer erfarna yogautövare. Du kommer som du är med dina unika förutsättningar och jag guidar dig genom passen.
Varmt välkommen till din inre resa!

Jag Kaja är kundaliniyoga- och medicinsk yogalärare samt gong-spelare. Utöver att leda yogaklasser erbjuder jag klassisk massage och yogamassage. Min passion är att bidra till människors välmående utifrån ett holistiskt perspektiv som innebär en helhetssyn på människan som en både fysisk, psykisk och andlig varelse. Sedan tjugo år tillbaka har jag själv praktiserat yoga i olika former, bland annat hatha- och yinyoga. Jag valde att utbilda mig till lärare i kundaliniyoga för dess särskilt transmorvativa tekniker och breda möjligheter.

Kaja Kotkas

Tisdagar: kl 19.00 – 20.30 
Start: 28/8. v. 35 – v.51
Pröva på: 100:-
Kursavgift: 3170 kr, 17 ggr. Även drop-in. Pris: 220 kr
Early-bird: 2550:- anmälan och betalning innan den 13/8-2018

Betalning: Betalning av kursen görs via SWISH 070 496 74 37 eller
bankkonto SEB 5385 01 424 50

Kontakta mig direkt för frågor och anmäla:
Kaja KotkasKaja Kotkas
kajak7@hotmail.com
Tel. 0704967437

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *