Vad är Sound bath om hur påverkar det oss?

Sound bath är en ljudmeditation med musik från instrument som har övertoner, från crystal singing bowls och gongar till exempel, övertoner är vibrationer som svänger mellan de spelade toner. Övertoner anses avslappnade och helande.

Sound bath är ett bra sätt att ta hand om sig själv och komma in i ett djupavslappningstillstånd. Ljudvågorna och frekvenserna från skålarna sköljer över dig när du ligger inbäddad på yogamattan och tar med dig med på en ljudresa i djup närvaro där du utforskar ditt inre i en skön vila.

Du sätter själv din intention för din resa innan meditationen, till exempel detta vill jag ha mer av i mitt liv. Efter sound badet kan du känna ett lugnt välbefinnande samtidigt som du är uppfriskad av vibrationernas inverkan. Musiken blir som en meditation och påverkar din hjärna positivt genom de avslappnade teta vågorna.

I ljudbadet använder jag mig av skålar och gongar. Skålarna är från Crystal tones Crystal alchemy bowls är kvartsskålar belagda med olika ”alchemies” som mineraler metaller och pulveriserade ädelstenar, som sägs ha olika inverkan på våra chakran, skålarna påverkar hjärnan och kroppen både genom noterna och övertonerna som spelas och alchemins speciella frekvenser. Sound bath ses som ett komplement för välbefinnande.

Välkomna!

Onsdagar: kl 18:30—19:30
Pris: 200kr (16 mars uppehåll)
Swish 123 08 92 901

Feyrouz Abdel Baki
073 920 45 55
feyrouz@fabark.se