Ge dig själv som gravid kvinna en riktigt skön stund med mjuk yoga och avslappning.
Yoga är en skön och rekommenderad träningsform under graviditeten.
Under ett yogapass arbetar vi mjukt igenom kroppens olika delar, stärker och skapar flöde i kroppen. Vi jobbar medvetet med andningen under hela passet.
Så med hjälp av rörelser och andningstekniker kommer du att uppleva styrka i kroppen, djup avspänning och ett flöde av energi. Vi avslutar varje pass med en skön guidad avslappning. Alla graviditeter är unika, och hur du mår i kropp och sinne under din graviditet kommer att skifta under de nio månaderna.

Yogan kan ge dig ett bra stöd för att möta de förändringar som sker i kroppen. Du kan när som helst påbörja din yoga träning under graviditeten och de flesta fortsätter ända fram till förlossningen. Jag ser hela yoga träningen som en mycket bra förberedelse inför förlossningen. Det vi jobbar med under passen skapar närvaro och tillit, det är något du har med dig till den stund då det är dags för dig att föda ditt barn.

Under 15 års tid har jag haft den stora glädjen i att få arbetat med gravida kvinnor. Yogan har verkligen varit ett fantastiskt redskap. Flera av de kvinnor som jag arbetat med har blivit så tagna av djupet som yogan ger och det stöd som det inneburit under graviditeten och förlossningen att det sedan har fortsatt på de vanliga klasserna. Yogan har blivit ett stort stöd till att komma tillbaka även efter graviditeten och förlossningen.  Att åter få en stark och smidig kropp, ett balanserat sinne som verkligen hjälper dig i din vardag.

Under kursen tränar vi:
Andningsövningar+förlossningsandning
Närvaro
Inre fokuseringsträning
Mjukgörande och stärkande yogarörelser
Uthållighetsträning
Bäckenbottenträning
Guidad djupavslappning
Meditation

* * *

Vårterminen 2020

Torsdagar: 15-16.30
Kursstart: 17 september
Pris: 1000:- 5 ggr.
Torsdagar: 15-16.30
Kursstart: 22 oktober
Pris: 1400:- 7 ggr.

Anmälan
Anmäl ditt intresse genom att ringa eller skicka ett mail till Ewa Ahlsén. Ange namn, adress, telefonnummer och vilken klass du vill delta i så återkommer vi med mer information. Som kursanmälan betalar du in 400:- på banggiro 588-1206, Ewa Ahlsén. Hela kursavgiften betalas in på samma konto senast en vecka före kursstart. Vid sen anmälan kan kursen betalas kontant vid första kurstillfället. Anmälan är bindande.

ewasalveweb
Ewa Ahlsén

Mobil: 0730-50 33 91
ahlsenewa@hotmail.com
www.yogaewa.se

Ewa började med yoga 1989 och är internationellt certifierad yogalärare och yogaterapeut. Sedan 2003 har hon hållit egna kurser i hathayoga. Hon har bl.a. utbildat sig till hathayogalärare och yogaterapeut för SPK Saji i Indien. Ewa har även en tvåårig utbildning som Livsyogalärare (där rötterna finns i Kundaliniyogan). Hennes klasser genomsyras av glädje, lugn och energi. Ewa är även ayurvedisk yogamassör och fotograf.

Yogan har följt mig genom åren som en trogen livskamrat, i det dagliga livet, på resor, genom graviditet och förlossning. Jag förundras om och om igen över detta kraftfulla redskap, där jag fyller på med kraft och finner ro och balans inombords.