Slow flow yoga
Slow flow (Inner Axis) är en interdisciplinär metod med andningsbaserade yoga och qi gong-rörelser, inspirerande visualiseringar och avslappningstekniker. De stärkandeyogapositionerna riktar uppmärksamhet på linjering och kvaliteten i rörelsen.

Metoden stöttar emotionellt välbefinnande såväl som fysisk hälsa. Praktiken är utformad på ett okomplicerat sätt. Olika nivåer och alternativ erbjuds vilket gör praktiken tillgänglig för alla.

Ellen Johansson
Ellen är certifierad Inner Axis och Hatha yogalärare via Triyoga i London. Hon har även en kandidatexamen i nutida dans från London Contemporary Dance School.

Ellen undervisar på ett tydligt, medkännande och energigivande sätt. I sin karriär som professionell dansare och yogautövare sedan2006 har hon samlat en djupgående kroppslig och sensorisk kunskap. Med sitt intresse för anatomi, kroppsstruktur och linjering hjälper hon sina elever att förstå vanor och hur dessa kan utvecklas till mer hälsosamma. Hon är övertygad att alla kroppar bär på potential, kan dra nytta av och hitta glädje i en rörelsepraktik.

Start 28/9
Lördagar kl 15.30-17.00
12 veckorskurs. Pris 2400:-
Drop in om plats finns 220:-

Anmälan direkt till Ellen,
0793133501
aellenjohansson@hotmail.com