Untitled-4

Välkommen till kurs i klassisk yoga ifrån Satyananda traditionen. 

Vi gör olika övningar med uppmärksamhet och medvetenhet som har en avslappnande inverkan på alla plan – fysiskt, mentalt och emotionellt. Vidare leder övningarna till frigörande av stress, avlägsnande av stelhet
och spänningar i kropp och sinne, och ytterst till insikt om vår sanna natur.

Klassisk yoga HT – 19 riktar sig både till dig som är nybörjare och till dig som är van yogautövare som tycker om yogans grunder.
Du yogar helt utefter dina egna förutsättningar och lyssnar till mig som lärare men främst lyssnar du till dig själv, din kropp och din dagsform.
Varje kurs innehåller mantran, asanas, pranayamas, yoga nidra och meditation.
Kursen är uppbyggd som en process där vi arbetar oss igenom olika program för att bl.a frigöra spänningar i leder, få ökad energi och klarhet, stärka och öka flexibilitet i rygg, hälsa solen och träna balans och fokus.

Lärare: Marie Radhika SvenssonInternationellt certifierad yoga och meditationslärare enligt Satyananda traditionen. Utbildad i Indien och Småland. Student till den andliga läraren Eckhart Tolle och aktiv i hans community.  Maries ständiga mantra är: ” I fall du vill hitta in i djupet på din medmänniska, och se bortom dennes form. Börja med dig själv! Först när du står stadigt i dig själv kan du stå stadigt tillsammans med andra”.  

Det är just detta som är så fint med att undervisa i yoga. Ett rum fullt utav människor som modigt möter sig själva på mattan så att de sedan kan gå ut i världen och möta varandra. 

Onsdagar: 19.00-20.30
Kursstart: 11/9
Provapå: 28/8 & 4/9 – 100 kr
Pris: 2600 kr 14 veckor. Drop in i mån av plats 220 kr.

Anmälan  till kurs. 
Marie Radhika Svensson – info@kaivalya.se  Mobil 076 100 70 21 www.kaivalya.se

Marie Svensson webMarie Radhika Svensson

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *