Untitled-4Klassisk Yoga – Satyananda Yoga är en omfattande och djup tradition med tekniker som leder till frigörande av stress och spänningar i kropp och sinne och en bättre insikt om oss själva.

Klassisk yoga HT – 17 riktar sig både till dig som är nybörjare och till dig som är van yogautövare som tycker om yogans grunder.

Du yogar helt utefter dina egna förutsättningar och lyssnar till mig som lärare men främst lyssnar du till dig själv, din kropp och din dagsform. Varje kurs innehåller mantran – sång,  asanas –  kroppspositioner, pranayamas – andningsövningar, yoga nidra – liggande djupavslappning.

Kursen är uppbyggd som en process där vi arbetar oss igenom olika program för att bl.a  frigöra spänningar i leder, få ökad energi och klarhet, stärka och öka flexibilitet i rygg, hälsa solen och träna balans och fokus.

Onsdagar: 18.45-20.45
Kursstart: 6/9 – 6/12
Uppehåll: 1/11
Pris: 2900 kr 14 veckor. Drop in i mån av plats 240 kr.

Anmälan  till kurs. 
Anmäl ditt intresse genom att sms:a eller maila  till Marie Svensson.  Ange namn, email och telefonnummer så återkommer jag med mer information. Som kursanmälan betalar du in 400:- på 5211-0350, Marie Svensson. Resterande kursavgiften, alltså 2500 kr betalas in på samma konto senast en vecka före kursstart. Vid sen anmälan kan kursen swishas vid första kurstillfället. Anmälan är bindande.

Marie Svensson
Mobil: 076 – 100 70 21
info@marieshalsa.com
www.marieshalsa.com

Marie Svensson webLärare: Marie Svensson har gått yogalärarutbildningar både på  Indiskt ashram och i Smålands djupa skogar. Marie har lång erfarenhet av att arbeta med personer med olika kroppsliga och psykiska funktionshinder. Marie arbetar även med Ayurvediska behandlingar och Svensk Klassisk Massage.