YOGA FÖR STRESSHANTERING OCH ÅTERHÄMTNING

blåblommorKanske har du varit utmattad och behöver återhämtning. Kanske har du en stressfylld vardag och behöver vara ned och slappna av. Vi gör yogapass som stärker och bygger upp. Vi gör andningsövningar som släpper på stress och ökar vitaliteten. Vi provar meditationer som hjälper dig att leva här och nu med lugn i sinnet. Yogan passar både nybörjare och erfarna och du yogar utifrån din dagsform och förutsättningar. Klasserna avslutas med en längre avslappning till tonerna av tibetanska klangskålar som ger en djup och välgörande vila.

Onsdagar: 12.45-14.00

Kursstart: Datum ej bestämt

LUGN YOGA

Lugna och mjuka yogapass för dig som kanske aldrig har yogat förut eller för dig som av olika skäl önskar en mer individanpassad yoga. Vi gör fysiska övningar som kan göras både på yogamattan eller sittande på stol. Vi gör även andningsövningar och meditationer som ger närvaro och balans. Varje klass avslutas med en längre avslappning till tonerna av tibetanska klangskålar som ger en djup och välgörande vila.

Onsdagar: 10.30-11.30

Kursstart: 15/1 (15 ggr med uppehåll för sport och Påsklov).

Pris: klippkort 10 ggr 1300 kr. Klippkortet kan används även följande termin.
Drop-in i mån av plats 170 kr
Anmälan och info: Helen Larsson, helen.e.larsson@telia.com, 0735968982

 

Lärare: Helen Larsson

Helen har närmare 25 års erfarenhet av yoga och har praktiserat många olika yogaformer. Hon är internationellt certifierad kundaliniyoga- och meditationslärare, yinyogalärare, samt barnyogalärare och utbildare. Helen går just nu ytterligare en yogalärarutbildning, Yoga for Life, med Ulrica Norberg som huvudlärare. Hon är också utbildad i Traumaanpassad yoga och specialiserad på individanpassad yoga, både lugnare och mer fysiska varianter, samt yoga för stresshantering och återhämtning. Helen har också fördjupat sig i kombinationen yoga och ljud och är utbildad klangmassör. Dessutom har hon gett ut en bok om barnyoga, ”Yoga med barn” (Lava Förlag).

Mer info om Helen på www.yogaträdet.se
facebook: Yogaträdet

* * *

helen fönster webHelen Larsson
Mobil: 0735-968982
helen.e.larsson@telia.com