YOGA FÖR STRESSHANTERING OCH ÅTERHÄMTNING

blåblommorKanske har du varit utmattad och behöver återhämtning. Kanske har du en stressfylld vardag och behöver vara ned och slappna av. Vi gör yogapass som stärker och bygger upp. Vi gör andningsövningar som släpper på stress och ökar vitaliteten. Vi provar meditationer som hjälper dig att leva här och nu med lugn i sinnet. Yogan passar både nybörjare och erfarna och du yogar utifrån din dagsform och förutsättningar. Klasserna avslutas med en längre avslappning till tonerna av tibetanska klangskålar som ger en djup och välgörande vila.

Onsdagar: 12.30-13.45

Kursstart: 22 augusti, 10 ggr.


Pris: 1600:-, drop-in i mån av plats 200 kr Anmälan och info: Helen Larsson, helen.e.larsson@telia.com, 0735968982

 

LUGN YOGA

Lugna och mjuka yogapass för dig som kanske aldrig har yogat förut eller för dig som av olika skäl önskar en mer individanpassad yoga. Vi gör fysiska övningar som kan göras både på yogamattan eller sittande på stol. Vi gör även andningsövningar och meditationer som ger närvaro och balans. Varje klass avslutas med en längre avslappning till tonerna av tibetanska klangskålar som ger en djup och välgörande vila.

Onsdagar: 10.30-11.30

Kursstart: 29 augusti.

Pris: klippkort 10 ggr 1300 kr. Drop-in i mån av plats 150 kr Anmälan och info: Helen Larsson, helen.e.larsson@telia.com, 0735968982

 

STILLA VILA TILL GONG OCH KLANG

En stund i stillhet för att fylla på med kraft och energi. Med gong, klangskålar, trumma och andra instrument förs du ned i djup avslappning. Vi inleder med några uppmjukande yogarörelser och sedan får du ligga på yogamattan och ta emot välgörande klanger, toner och vibrationer. Stärkande ingefärate serveras efteråt.

Söndagar: kl 10.30-12

Kurstillfällen:

Pris: 800 kr, drop-in 250 kr, gå två för 400 kr
 Anmälan och info: Helen Larsson, helen.e.larsson@telia.com, 0735968982

Lärare: Helen Larsson

Helen har mer än 20 års erfarenhet av yoga och har praktiserat många olika yogaformer. Hon är internationellt certifierad kundaliniyoga- och meditationslärare, yinyogalärare, samt barnyogalärare och utbildare. Helen har fördjupat sig i kombinationen yoga och ljud och är klangmassör. För tillfället går hon en fortbildningskurs i Traumasensitiv yoga och dans. Helen har också gett ut en bok, ”Yoga med barn” på Lava Förlag.

Mer info om Helen på www.yogaträdet.se
facebook: Yogaträdet

* * *

helen fönster webHelen Larsson
Mobil: 0735-968982
helen.e.larsson@telia.com