Bild 088 web salvePersonlig Hathayogaklass
Vill du komma igång med yoga?
En privatlektion kan vara ett alternativ eller komplement till yoga i grupp. Jag anpassar yogan helt efter dig. Mjuka övningar eller lite tuffare för den som vill det.

1:a Hathayogaklass (100 min)  1700 kr Vi tittar på dina önskemål och behov. Sätter ihop ett program tillsammans som jag sedan skickar hem till dig.
2:a Uppföljningsklass (80 min) 1050 kr

Yogaterapi
I grunden så är all yoga terapeutisk men skillnaden mellan “vanlig” yoga och yoga som terapi är att den terapeutiska yogan används för att arbeta med specifika problem, krämpor och sjukdom, att hjälpa kroppen i processen att hela sig själv. Det är inte fråga om symptombehandling utan terapin strävar att se helheten bakom det onda knät, den hårda magen, sömnproblemen, värken etc, vad är den underliggande energimässiga obalansen bortom symptomen.

1:a yogaklassen (100 min) 1700 kr. Vi tittar på dina önskemål och behov. Gör upp en behandlingsplan och gör ett enkelt yogapass tillsammans. Jag sätter sedan ihop ett program som vi går igenom vid andra träffen.
Uppföljningsklass (80 min) 1050 kr.

ewa salve webEwa Ahlsén
0730-50 33 91
ewa@lewa.one
www.lewa.one
Jag började med yoga 1989 och är internationellt certifierad yogalärare och yogaterapeut. Sedan 2003 har jag hållit egna kurser i hathayoga. Jag har bl.a. utbildat sig till hathayogalärare och yogaterapeut för SPK Saji i Indien och har även en tvåårig utbildning som Livsyogalärare (där rötterna finns i Kundaliniyogan).

Yogan har följt mig genom åren som en trogen livskamrat, i det dagliga livet, på resor, genom graviditet och förlossning. Jag förundras om och om igen över detta kraftfulla redskap, där jag fyller på med kraft och finner djup ro.