Ingrid Yoga balkong web2Viryayoga är inte bara en yogaform utan en metod, som kan användas i lugn och meditativ yoga likaväl som i utmanande dynamiska yogapass. Men sanskritordet ”virya” betyder kraft, energi och entusiasm, och Ingrids yogaklasser innehåller en hel del fysisk aktivitet.

Vi rör oss lugn och metodiskt mellan fysiska yogapositioner (”asana”) i ett flöde (”vinyasa”) som synkroniseras med andningen. Genom att aktivera kroppen och andetaget hittar du en kroppsmedvetenhet och närvaro som förstärker upplevelsen av avslappning och stillhet i klassens avslutande vila.

I viryayogan förenas västerländsk fysioterapi och rörelselära med holistiska österländska perspektiv på kropp och själ. Varje klass har ett tema med rötter i yogans filosofi, och vi lägger mycket fokus på hur vi kan använda och belasta kroppen på ett långsiktigt hälsosamt sätt. Och samtidigt har vi roligt!

Kursen är öppen för alla som vill pröva en lite mer dynamisk yogaform: inga förkunskaper behövs, utan klasserna anpassas till deltagarnas individuella förutsättningar.

Tisdagar: 19.00-20.30
Kursstart: 12/9
Prova på: 5/9. 100 kr (swish eller kontant). Föranmälan via mail eller sms.
Pris: 2800 kr 15 veckor. Drop in i mån av plats 220 kr.
Anmälan och frågor: mail: Ingrid@asvahyoga.se Mobil: 0761954523

Ingrid porträtt webLärare: Ingrid Stigsdotter, diplomerad lärare i Viryayoga. Vidareutbildar sig kontinuerligt vid Nordiska Yogainstitutet i Stockholm och på workshops och kurser med internationella yogalärare.

2 Kommentarer

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] tisdagen den 5:e september börjar höstens yogakurs på Salve på Krukmakargatan – eller kom och pröva på den 29:e […]

  2. […] inte blir fullbokad (max 12 personer) går det att komma på drop-in i mån av plats. Läs mer här på Salves hemsida, och välkommen att kontakta mig med frågor eller om du vill anmäla […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *